Gastro-pad for PC – Windows 7,8,10,11

Looking for:

Kassa software voor pc gratis downloaden

Click here to Download

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Geweldige kassa-software voor cafés, bars, restaurants en evenementen. Uw POS-oplossing voor de horeca voor iPhone / iPod en iPad. Download and install Loyverse POS on Android or iOS mobile devices from the Play Market or App Store. Create your account by filling in the simple registration.
 
 

 

Support – easyPOS Software

 

Na het verzenden van de aanvraag, ontvang je een e-mail met downloadlink in je inbox van het opgegeven e-mailadres. Download en installeer het demo kassaprogramma door te klikken op de link in de e-mail. Volg de instructies.

Categorie: Hardware. Stel een vraag Bezoek onze showroom. Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter. Volg ons op YouTube. Volg ons op Instagram. Login support.

Download updates. Alle rechten voorbehouden. Meer informatie of vragen? Bel naar of stuur een e-mail naar info easypos. Gratis demo. Kassa software kopen Kies voor de aanschaf van kassa software. Klik op ‘OK’ om ons en onze partners toestemming te geven voor het gebruik van uw gegevens voor de beste ervaring!

Meer informatie OK. Vergelijkbare zoekopdrachten voor Kassa Software Voor Pc. Web resultaten. Kassa software voor mode – easyPOS Software. Kassa software – Kassasystemen. Kassa kopen?

Kassa software Detailhandel Kassasoftware van Software voor pc – kassa ‘s, smartphones en de backoffice – Vectron. Pagina 1 van circa 2. Cash Register is gratis online software , ontworpen om te draaien op een touchscreen-apparaat of computer of elk apparaat met internet en browser.

Compatibel met de meeste boekhoudsoftware en met Excel door een eenvoudige export van uw invoer-uitvoer in csv-formaat. Identificeer uzelf of uw klanten door simpelweg hun creditcard of telefoon in de buurt van uw apparaat te houden. Raadpleeg de voorraden van uw verschillende producten en wees op de hoogte wanneer de resterende voorraad onder een bepaalde drempel komt.

Importeer of exporteer uw verkoopactiviteit of de lijst met uw artikelen in voorraad naar een spreadsheet. Als u een leveringsdienst hebt, kan de kassa het invoeren van klantgegevens tijdens het bestelproces instellen. Configureer btw-tarieven en pas btw toe op een heel item of afdeling, en ontvang btw over elke periode. Beheer van BTW op marge. Maak een lijst van uw medewerkers en geef ze de nodige rechten. U krijgt de mogelijkheid om hun activiteit als beheerder te volgen.

Deze software kan loyaliteitspunten beheren die tijdens bestellingen zijn verdiend, die gebruikers vervolgens kunnen gebruiken om te betalen. Krijg toegang tot de onbetaalde rekeningen van uw klanten en ga verder met de algemene afwikkeling van schulden. Activabeheer ook beschikbaar. Als u menubeheer tegen een vaste prijs nodig heeft die verschillende items kan bevatten , dan is deze kassa iets voor u!

Deze software biedt het boekhoudbestandsformaat SAF-T, een ondertekend bestand dat de integriteit en niet-manipulatie van uw boekhouding bewijst.

Activeer de online winkel en laat uw klanten online bestellen of hun bestelgeschiedenis bekijken. Hiermee kunt u een bericht sturen naar een selectie van uw klanten via e-mail, sms of post! Met de simkaart van je telefoon of tablet, of ook met onze sms-verzenddiensten, stuur je facturen of marketing-sms naar je klanten. Genereer en verstuur uw pdf-facturen en stuur uw klanten het adres van een betaalpagina zodat ze hun bestelling online kunnen betalen.

Op belangrijke documenten wordt een digitale handtekening aangebracht, waarmee u de authenticiteit van het document voor uw accountant of belastingdienst kunt aantonen.

Deze software kan automatische kortingen toepassen op basis van de eigenschappen van de bestelling. Bereid uw bestellingen offline voor om ze vervolgens te importeren wanneer u weer toegang heeft tot internet. De software kan het gebruik van biepers beheren die kunnen overgaan om uw klanten op de hoogte te stellen van het einde van de voorbereiding. Beheerstool voor productverzending Druk labels af om op uw brieven en pakjes te plakken. Free Cash Register is in samenwerking met Starmicronics.

U kunt uw certificaat verkrijgen zodra uw registratie is voltooid. De kassa is al enkele jaren onafgebroken online. Niemand anders dan u heeft toegang tot uw gegevens. Alles wat gratis is, blijft gratis! Voor het gebruik van de kassa is er geen betalingsverplichting.

 
 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *